22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pădurea Tătăruși, promovată la “Târgul de Turism al României”

Padurarea Tatarusi va fi promovata pentru a doua oara la “Targul de Turism al Romaniei” organizat la Romexpo Bucuresti. In perioada 14-17 martie a.c., patru persoane din Tatarusi vor amenaja un stand cu materiale promotionale despre rezervatia forestiera din comuna, denumita “Catedrala fagilor”. “Este pentru a doua oara cand participam la un targ de asemenea amploare. Speram ca in viitor vor veni persoane din toate colturile tarii sa ne cunoasca traditia, si mai ales sa viziteze padurea de fagi” a precizat primarul comunei, Costel Iosub.

Nu doar arborii vechi de sute de ani vor fi promovati. Cei care vor vizita standul, vor gasi si bucate traditionale, precum sarmalute facute in oale de lut, placinte, poale-n brau dar si bauturi specific zonei, precum tuica sau vinul. Toate acestea vor fi prezentate de doua persoane din localitate imbracate in straie populare, cum numai la Tatarusi gasesti.

Asa cum anunta organizatorii, Targul de Turism, editia de primavara va fi mai grandioasa ca niciodata: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow