13.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Pădurar cu faţă distrusă în urmă exploziei unei butelii

Un bărbat a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor din Iaşi după ce o butelie plină cu gaz i-a exploatat în faţă. Acesta, pădurar de meserie, se afla în timpul serviciului şi s-a apucat să pârlească parii de la canton. Totul s-a terminat într-o fracţiune de secundă când explozia l-a pus la pământ.

explozie hirlau

Vasile Şerban, în vârstă de 50 de ani, pădurar la un canton din Hîrlău se află în stare gravă, după ce, o butelie plină cu gaz i-a explodat în faţă. Bărbatul se află în timpul serviciului. Imediat a fost preluat de către personalul de la Ambulanţă din Hîrlău şi transportat la spitalul Orăşănesc.

După primele îngrijiri medicale acordate de medicii specialisti de la unitatea spitalicească din Hîrlău a fost preluat de către elicopterul SMURD Iaşi şi transportat la Spitalul de Urgenţe pentru investigaţii.

În urmă primelor verificări, pădurarul avea fractură de mandibulă şi arsuri destul de grave. În momentul de faţă, inspectorii de la ITM fac verificări pentru a află în ce impejurari s-a produs nefericitul eveniment.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow