18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Parcurile eoliene, afaceri de succes la Lespezi si Vanatori

Ultimele știri


Legislativul local din Lespezi a aprobat infiintarea unui parc eolian pe o suprafata de 3 hectare, din domeniul public, la marginea comunei. Pentru inceput vor fi amplasate 4 turbine, beneficiarul investitiei fiind o firma din Satu Mare, lucrarile urmand sa inceapa din ianuarie 2013.
In schimb, comuna urmeaza sa primeasca o serie de beneficii, pe toata durata functionarii investitiei. Este vorba despre 60.000 euro anual, crearea de locuri de munca si amenajarea unor drumuri de access pre parcul eolian.

O investitie asemanataare va avea loc si in comuna Vanatori. Aici, pana la sfarsitul anului vor fi amplasate 10 turbine de catre o firma din Brasov. In schimb comuna va beneficia de modernizarea a 6 km de drumuri , catre parcul eolian si exploatarile agricole din imprejurimi.

Orizont.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
18.8 ° C
20.1 °
17.8 °
91 %
2.3kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI