More

  Pacienți nemulțumiți la Policlinica din Hîrlau – VIDEO

  Array

  Pacienti nemultumiti la Policlinica din Hirlau. Programarile nu se respecta, pacientii fiind nevoiti sa astepte ore, in picioare, deoarece nu sunt scaune in sala de asteptare, iar mai mult decat atat, baia este incuiata, la dispozitia medicilor, dupa cum spune femeia de serviciu. Dupa o zi de la cele filmate de reporterii TV BIT, problemele au inceput sa fie rezolvate.

  policlinica hirlau

  Situatia mai putin placuta pentru zeci de cetateni care sunt programati la unul din cei cinci medici de familie care au cabinetele in cadrul Policlinii din Hirlau. Acestia spun ca, desi sunt programati, tot trebuie sa astepte cateva ore pana cand sa intre la consulatie.

  Medicii insa se apara spunand ca pe langa cei programati, mai intervin si cazuri neprevazute. Astfel, urgentele nu au cum sa le programeze, decalandu-se astfel, programarile facute initial. Acestia mai spun ca o parte din pacienti vin mult mai devreme sau intarzie.

  Pacientii care asteapta sa intre la consult, trebuie sa stea in picioare, pentru ca nu sunt scaune. Medicii spun ca in sala de asteptare sun cateva banci, insa holul fiind exact langa usa de intrare in institutie, cetatenii prefera sa stea langa usa de intrare in cabinetul medicului, loc unde nu sunt scaune.

  Mai mult decat atat, usa de la toaleta era incuiata, cheia fiind la femeia de serviciu, din dispozitia medicilor, dupa cum spune chiar aceasta.

  Dupa o zi de la cele filmate de catre reporterii TV BIT la Policlinica de la Hirlau, medicii au decis ca toaleta sa fie folosita de catre toti pacientii care asteapta sa intre la consult.

  In cladirea Policilinicii din Hirlau functioneza 4 cabinete a medicilor de familie din oras. Acestea apartin doctorilor Munteanu Maria, Coman Oana, Atodiresei Carmen si Necui Stela. Chiar in cadrul celei mai recente sedintei de Consiliul Local Hirlau, alesii locali au votat prelungirea contractului de comodat pana in anul 2019.

  Primarul orasului Hiralu, Constantin Cernescu a spus a spus in cadrul sedintei de CL ca va infiinta o comisie pentru a verifica de cat spatiu are nevoie un medic pentru a-si desfasura activitate, in felul acesta oferind posibilitatea si altor medici sa-si desfasoare activitate si care nu au spatii.

  In cladirea de peste 300 mp, functioneaza cateva cabinete medicale, magazie, vestiare si grupuri sanitare. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI