19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Pacient mulțumit de medici, supărat pe bucătărese

Pacient nemultumit de calitatea mancarii. Dupa ce a fost externat din Spitalul de la Urgente Pascani un barbat a reclamat ca nu a putut sa se hraneasca in timpul tratamentului cu meniurile servite de institutie. El crede ca bucataresele ar trebui inlocuite cu personal calificat si indrumate de un nutritionit. A avut insa numai cuvinte de lauda la adresa personalului medical.

nemultiumit de mancare ilie dominte

Diabet și hipertensiune sunt doar două din bolile cronice de care suferă nea Ilie în vârstă de 80 de ani. Pășcăneanul a fost astăzi externat de pe secția Neurologie din cadrul spitalului Municipal, după ce, zece zile a fost în grija personalului medical de acolo.

El a venit la sediul televiziunii noastre pentru a reclama că mâncarea făcută la cantina unității și dată bolnavilor – nu este bună, diverisficată, mai colorată, mai grasă. Mai mult, el spune că bucătăresele de acolo, nu sunt calificate și nu știu să așeze mâncare în farfurie.

Ilie Dominte spune că mâncarea era mai buna în lagare, pe timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Prezentată această reclamație conducerii spitalului Municipal, directorul Diana Acsinte a spus că meniul făcut la bucătărie este unul de regim, pentru bolnavi.

Menționăm că barbatul a apreciat serviciile medicale și cum s-au comportat angajatii pe parcursul celor zece zile cât a fost internat pe secția de Neurolgie din cadrul Spitalul de Urgențe Pașcani, dar și de condițiile de spitalizare.

Materialul video pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow