4.9 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Pachete alimentare de la UE distribuite din decembrie pentru pășcăneni

Administrația locală din Pașcani a anunțat că de luni, 5 decembrie, ar urma să fie împărțite ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană. Au sosit 1051 de pachete pentru tot atâția beneficiari. Acestea sunt depozitate la sala de sport de la Clubul Sportiv Municipal și la Căminul Cultural din Blagesti, potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi.

Fiecare pachet conține făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (800 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), orez (4 kg), conserve din carne de vită (5 cutii de 300 g), conserve din carne de porc (3 cutii de 300 g), conserve pate de ficat de porc (5 cutii de 200 g), compot de fructe (1,44 l), gem de fructe (360 g) și gem de fructe dietetic (360 g).

Beneficiarii acestor ajutoare sunt pensionarii cu venituri foarte mici, persoane cu handicap sau fără venituri și familii care primesc alocație de susținere.

Anul acesta, aproape 2,4 milioane români primesc și tichete valorice, prin intermediul unor carduri electronice. Este vorba de 4 tranșe a câte 250 de lei. Ultima va sosi chiar înainte de sărbătorile de iarnă, anunță ministrul proiectelor europene.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow