4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

(P) Showroom de termopane pe esplanada din Targu Frumos

Vesti bune pentru locuitorii orasului Targu Frumos care au de gand sa schimbe tamplaria la case sau apartamente. In cursul zilei de ieri a fost deschisa o expozitie cu vanzare chiar in centrul orasului, pe Esplanada. Investitia a fost realizata de o societate din Bacau cu 15 ani de experinta in producerea ferestrelor și ușilor din PVC, sub numele de Barrier.

BARRIER

In noul showroom veti gasi ferestre si usi cu un design unicat, dar si rulouri sau usi de garaj, de calitate superioara. Clientul care vine in magazinul din Targu Frumos primeste un pachet intreg de servicii, de la achizitionarea si montaj pana la service.

Reprezentantii magazinului spun ca specialistii in montaj si consilierii de vanzari au fost special instruiti pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Barrier oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 500 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.
La deschidere au fost invitati sa participe si clientii societatii, care cunosc deja gama de produse. Ei spun ca sunt foarte multumiti de calitatea usilor si ferestrelor Barrier.

Mentionam ca societatea ELECTRIC PLUS SRL este liderul zonei de est a României în producția tâmplăriei termoizolante din PVC, conform informatiilor de pe site-ul de prezentare. Pentru realizarea planurilor propuse, compania investește permanent atât în tehnologia necesară pentru îmbunătăţirea calităţii, cât și în instruirea personalului.

În urma investiţiei finalizate în 2014, Barrier® deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow