32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

(P) Prima ta casă? Top 5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească!

Achiziționarea primei tale case reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața oricărui om. Amenajarea locuinței poate să-ți ia destul de mult timp și poate fi chiar dificilă, mai ales atunci când trebuie să pornești de la zero. Pe lângă piesele de bază, există câteva lucruri care nu trebuie să-ți lipsească deoarece le utilizezi și te ajută în viața de zi cu zi. 

 

Iată top 5 lucruri esențiale pe care trebuie să le ai atunci când te muți într-o casă nouă: 

  1.     Esspresor-ul de cafea

Pare un lucru extrem de banal, însă dacă fiecare dimineață începe pentru tine cu o cafea, expresorul de cafea este esențial. Poți alege să îți cumperi un aparat care macină cafeaua pe loc sau dacă ești mult mai comod, poți opta pentru aparatele de cafea cu capsule, care cu siguranță îți vor face diminețile mult mai ușoare. 

  1.     Draperii

Dacă ții la intimitatea ta, draperiile probabil sunt obiectele principale pe care vei vrea să le achiziționezi atunci când te muți în noua ta casă. Cu toate acestea sfatul nostru este să nu te grăbești. Stabilește întâi cum vei mobila camerele, ce culori vei folosi, iar mai apoi poți să-ți alegi și draperiile. Pentru dormitor poți opta pentru materialele de tip blackout, ce vor ține lumina și căldura soarelui departe de tine, iar pentru living poți alege o draperie mai îndrăzneață. 

  1.     Aspiratorul

Să menții curățenia în casă nu a fost niciodată ușor, mai ales dacă aceasta are dimensiuni ceva mai mari. De aceea, unul dintre lucrurile indispensabile pe care trebuie să le ai este aspiratorul. La momentul actual există o gamă largă din care poți alege: aspirator cu apă, clasic sau vertical. Poți alege un aspirator Philips de pe Dexo.ro, care te va ajuta în zilele de curățenie. 

  1.     Lanternă

Penele de curent sunt situații pe cât de neprevăzute, pe atât de neplăcute pentru tine. De aceea, pentru a-ți face viața puțin mai ușoară atunci când nu ai lumină e necesar să ai în casă 2-3 lanterne pe care să le utilizezi pentru a lumina. Mai mult, nu uita să achiziționezi și baterii pentru acestea, în cazul în care situația va dura un timp mai îndelungat.  

  1.     Saltea de pat bună

Deși este printre lucrurile pe care cei care vin în vizită nu le observă, o saltea confortabilă te va ajuta să ai un somn mult mai odihnitor și te va scăpa de durerile de spate sau de starea de nervozitate. Optează pentru o salte de top, special creată pentru a-ți menține spatele sănătos. 

Cu siguranță, fiecare dintre noi are propriile sale nevoi și dorințe, motiv pentru care și amenajarea locuinței va fi diferită. Cu toate acestea, cele 5 obiecte enumerate sunt dintre cele care sunt universal valabile și care te pot ajuta în viața de zi cu zi. 

Sursa fota: pexels.com 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow