27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

(P) Parox a deschis un depozit cu produse de uz casnic. Promoții de neratat!

Un nou magazin cu produse de uz casnic s-a deschis duminica, 14 februarie, in spatele pietei din zona Vale, de pe strada Ceferistilor. Parox Pascani, depozit en-gros, ofera o gama diversificata de produse de uz casnic, la cele mai bune preturi si de calitate. Gasiti lenjerii, produse pentru bucatarie, pilote, portelanuri si multe altele. Taierea panglicii s-a facut cu mari emotii dar si cu bucurie.

Cei care vor sa treaca pragul noului magazin, trebuie sa stie ca promotiile anuntate doar in ziua deschiderii, vor fi disponibile toata saptamana. In limita stocului disponibil, gasiti patura din microfibra, dimensiuni 150×200 cm la doar 28,99 lei, pilota antialergica 180×210 cm la 59,99 lei sau cana din sticla la doar 1,49 lei.

Depozitul este deschis de luni pana vineri, intre orele 8-19, iar sambata si duminica intre orele 8-14.

Parox Pascani are si un magazin pentru copii pe Esplanada, strada Cuza Voda nr 18, langa BRD cu produse de imbracaminte de cea mai buna calitate, jucarii, biciclete, carucioare si toate cele necesare copiilor, dar si pe strada Izvoarelor din fata Liceului Miron Costin, unde gasiti o gama diversificata de covoare, perdele, biciclete si imbracaminte, la cele mai bune preturi.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow