13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

(P.) Luna cadourilor, la Magazinul Ioana

(P.) Luna cadourilor, la Magazinul Ioana

Luna decembrie este luna cadourilor, iar magazinele deja au venit în întâmpinarea părinților și copiilor cu tot felul de jucării pentru toate gusturile și toate buzunarele. Dacă mai sunt și reduceri, e și mai bine pentru că aveți de unde alege din gama variată  de plușuri de toate mărimile, mașini cu telecomandă, păpuși vorbitoare, role, lego și multe altele. Așadar, start cumpărături!

Un magazin plin de jucării găsiți la “Ioana”.  Dacă vreți lego – găsiți! Dacă vreți plușuri de toate mărimile și culorile – găsiți! Dacă vreți mașinuțe, elicoptere, camioane, macarale – găsiți! Dacă vreți păpuși vorbitoare sau case de prințese – le găsiți și pe acestea. 

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar reducerile de cel puțin 20% sunt programate în zilele de 18, 19 și 20 decembrie. Așadar, chiar înainte să vină Moșul trageți o fugă la Magazinul “Ioana” pentru că nu veți regreta alegerile făcute.

Tot aici găsiți toate jucăriile din reclamele tv la prețuri accesibile și care vor aduce, cu siguranță, zâmbet pe chipul micuțului și bucurie nemărginită.

Nu uitați de reducerile de la Magazinul “Ioana”. Aici găsiți tot ce doriți!

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow