23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

(P) Investiţii în utilaje şi echipamente de ultimă generaţie, la Mobila SACO

Investiţii în utilaje şi echipamente de ultimă generaţie, la Mobila SACO

Producător păşcănean de mobilier din lemn masiv, Mobila SACO a investit în utilaje şi echipamente moderne pentru a creşte producţia şi a mulţumi cât mai mulţi clienţi.

Iubitori de frumos şi calitate, cei de la Mobila SACO şi-au îndeplinit dorinţa de a oferi clienţilor mobilier unicat – clasic sau modern.

Întrebaţi cum au ajuns până aici, ne-au introdus în povestea lor:

„Când lucrurile sunt făcute cu drag, parcă tot ce îţi doreşti prinde contur. Cu suflet şi măiestrie lucrăm piese de mobilier unice şi inspirate de personalitatea fiecărui client în parte. Din dorinţa de a satisface nevoile pieţei cât mai bine, am hotărât să dotăm atelierul cu utilaje şi echipamente de ultimă generaţie. Prin automatizarea mai multor operaţii de prelucrare a lemnului, suntem gata să vă oferim mobilierul potrivit pentru casa dumneavoastră . Valorile ce ne definesc sunt calitatea şi originalitatea produselor, experienţa şi inovaţia, înţelegerea şi satisfacerea permanentă a nevoilor clienţilor. Ne plac provocările şi ne place să vedem clienţii mulţumiţi, de aceea nu refuzăm proiectele complicate.”

Cu fabrica pregătită, Mobila SACO a pornit în căutare de meşteri pentru a-şi mări echipa. Dacă eşti bun tâmplar, cei de la Mobila SACO te aşteaptă cu CV-ul în incinta depozitului SACO, pe strada Moldovei. Dacă nu ştii tâmplărie, dar cunoşti oameni potriviţi pentru acest post, recomandă-le Mobila SACO. (www.mobilasaco.ro)

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI