22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

(P) Afacere de succes în comuna Moțca – specialiști în construcții, piese și accesorii pentru vehicule – VIDEO

O societate cu experienta in domeniu infiintata de un antreprenor de succes din comuna Motca, MAM GRUP SERVICE SRL, ofera servicii de calitate, la cele mai bune preturi in domeniul constructiilor pe plan national, iar local, servicii imbatabile pentru vulcanizare, spalatorie auto si magazin de piese auto.

Sediul este in localitatea Motca, pe drumul european 85, in apropiere de intersectia cu drumul national care duce spre Pascani. Acolo gasiti tot ce aveti nevoie din gama de piese si accesorii pentru autovehicule, autocamioane, utilaje agricole si de constructii.

Aveti la dispozitie, cu program non-stop, spalatorie self service, atat pentru masinile mici cat si pentru vehicule de mare tonaj, un atelier de sertizare furtune hidraulice, iar daca aveti probleme cu anvelopele, puteti opri pentru ajutor la orice ora din zi si din noapte.

Tot la firma MAM GRUP SERVICE SRL gasiti si servicii de vidanjare, puteti inchiria o gama variata de utilaje si sunt printre cei mai buni in lucrari de construcții de drumuri, terasiere construcții civile și industriale, canalizare, rețele de apa și rețele gaze naturale, deszăpeziri drumuri, transporturi auto cu utilaje specifice: autobasculante, autotrailere, construcții de poduri si hidrotehnice, demolare și transport moluz.

Parcul de mașini și utilaje este acoperit pentru piața actuală, dar se află într-o continuă modernizare.

Firma o gasiti in localitatea Motca, pe drumul european 85, in apropiere de intersectia cu drumul national, iar detalii puteti afla la numerele de telefon 0723.53.44.35 sau 0747.79.80.91

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow