1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Ovidiu Cojocaru, sportivul din Pașcani, care a înscris două eseuri Rusiei, s-a resimțit după meciul de rugby: „Mi-am pus gheață peste tot, dar a meritat durerea” | INTERVIU

Talonerul Ovidiu Cojocaru a făcut un meci mare contra Rusiei, sâmbătă seara, contra Rusiei pe Stadionul Arcul de Triumf. A reușit două eseuri în victoria stejarilor, 34-25.

Același jucător a mai dat trei anul trecut și este liderul jucătorilor noștri din națională în materie de încercări reușite.

Component al echipei campioane CSM Știința Baia Mare, jucătorul de 25 de ani a fost desemnat cel mai bun rugbist al formației în 2021.

Ovidiu Cojocaru, omul care a înscris două eseuri Rusiei, s-a resimțit după meci: „Mi-am pus gheață peste tot, dar a meritat durerea” | INTERVIU

Istovit, cu multe traumatisme, a stat de vorbă în dimineața următoarei zile cu ProSport. E optimist și nu-i place să se vorbească prea multe despre el. Echipa e importantă, toți cei care au contribuit la această izbândă. România a învins Rusia cu 34-25.

Prosport: Ești lider la eseuri, din ce în ce mai multe!
Ovidiu Cojocaru: Nu contează asta, eseurile sunt efectul muncii echipei. Nu vreau să le pun în dreptul meu. Băieții muncesc și eu culc balonul. Atât! Munca e a tuturor.

Avem șanse de calificare? Cum le vezi?
Șanse au fost și până acum. Totul depinde de noi. Noi dacă mergem cu victorii, nu stăm la mâna nimănui. Trebuie să facem un meci bun cu Portugalia.

Cum ți s-au părut rușii?
N-am jucat la meciul tur, dar acum parcă au fost mai buni. Așa am văzut eu. Știam că va fi foarte dificil, au un nou selecționer și au vrut să demonstreze că au echipă puternică. Ne-au pus probleme, dar nu cred că mai au șanse de calificare.

Am primit un genunchi în cap, recunoaște Ovidiu Cojocaru

Ai fost lovit puternic la primul eseu… N-ai apucat să te bucuri.
Într-adevăr, am primit un genunchi în cap. Dar nu m-m gândit la nimic, era important că punctam pe tabela de marcaj. Când intri cu adrenalină… Asta e viața. Mi-am pus gheață peste tot, dar a meritat durerea. Băieții s-au ocupat de mine după și mă refac rapid…

Câte mesaje ai primit după meci?
Multe, foarte multe! Și fratele meu din Italia, rudele de la Pașcani, cei de la Baia Mare, mulți… Am mulți unchi și mătuși în Italia, comunitate mare. Deja ne gândim la meciul cu Portugalia, e foarte important.

Sursa prosport.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow