25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Organigrama si Statul de Functii ale orasului Targu Frumos au fost aprobate

primaria tg frumos

In sedinta de consiliu local ce a avut loc in data de 3 aprilie 2013, consilierii au aprobat organigrama si statul de functii aferente aparatului de specialitate a primarului orasului Targu Frumos.

Astfel, numarul total de posturi din cadrul Primariei orasului Targu Frumos, este de 154 dintre care 100 de salari contractual si 54 de functionari publici.

Spre diferenta cu anii trecuti, Primaria Targu Frumos va avea un arhivar. Acest post este de natura contractuala si a fost infiintat din nevoia gestionarii arhivei institutiei ce cuprinde un numar foarte mare de documente.

In cadrul Sectorului de Gospodarie Comunala, au fost desfiintate doua posturi de muncitor calificat si a fost infiintat un singur post de magazioner.

Statutul de functii pe anul 2013 arata in felul urmator:

La Biroul Financiar contabil si buget sunt 6 posturi ocupate de sef birou, doi asistenti, un consilier si doi inspectori.

Biroul de Taxie si impozite locale cat si transport local sunt 6 posturi, un sef de birou, doi inspectori si un consilier. La autoritatea tutelara si protectie sociala sunt 2 angajati, un inspector si un referent de specialitate.

Serviciul urbanism, cadastru, agricol, amenajarea teritoriului si protectia mediului are un total de 8 angajati: un architect sef, trei inspectori, doi referenti si un consilier.

La serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor sunt 11 angajati, mai exact: un sef serviciu, doi inspectori si trei referenti.

La partea administrativa se regasesc 3 posturi ocupate si anume: ingrijitor, sofer si arhivar. La asistenta medicala comunitara, sunt 2 posturi, mai exact mediator sanitar si asistent medical. La asistenta medicala pentru unitatile de invatamant sunt doua posturi de medic si asistent medical.

La Biblioteca orasului Targu Frumos, sunt 4 posturi mai exact: doi bibliotecari, manuitor carte si ingrijitor.  Cresa orasului are 13 angajati: sef centru, infirmier, ingrijitoare, asistent medical, muncitor calificat, spalatoreasa, magazioner si muncitor calificat.

La piata agroalimentara sunt 5 angajati, mai exact 3 muncitori necalificati, un inspector de specialitate si un sef formatie muncitori. Sala de sport are trei angajati: administrator, un muncitor calificat si un muncitor necalificat.

Politia locala are un numar de 13 angajati, un sef birou, si 12 politisti locali dintre care cinci asistenti si doi agenti superiori.

La sectorul de gospodarie comunala – spatii verzi sunt 26 posturi ocupate printre care 4 muncitori calificati, un muncitor necalificat, un magazioner, un paznic, um sef formatie muncitori, un inspector de specialitate si un tehnician.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow