More

  Organigrama si Statul de Functii ale orasului Targu Frumos au fost aprobate

  Array

  primaria tg frumos

  In sedinta de consiliu local ce a avut loc in data de 3 aprilie 2013, consilierii au aprobat organigrama si statul de functii aferente aparatului de specialitate a primarului orasului Targu Frumos.

  Astfel, numarul total de posturi din cadrul Primariei orasului Targu Frumos, este de 154 dintre care 100 de salari contractual si 54 de functionari publici.

  Spre diferenta cu anii trecuti, Primaria Targu Frumos va avea un arhivar. Acest post este de natura contractuala si a fost infiintat din nevoia gestionarii arhivei institutiei ce cuprinde un numar foarte mare de documente.

  In cadrul Sectorului de Gospodarie Comunala, au fost desfiintate doua posturi de muncitor calificat si a fost infiintat un singur post de magazioner.

  Statutul de functii pe anul 2013 arata in felul urmator:

  La Biroul Financiar contabil si buget sunt 6 posturi ocupate de sef birou, doi asistenti, un consilier si doi inspectori.

  Biroul de Taxie si impozite locale cat si transport local sunt 6 posturi, un sef de birou, doi inspectori si un consilier. La autoritatea tutelara si protectie sociala sunt 2 angajati, un inspector si un referent de specialitate.

  Serviciul urbanism, cadastru, agricol, amenajarea teritoriului si protectia mediului are un total de 8 angajati: un architect sef, trei inspectori, doi referenti si un consilier.

  La serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor sunt 11 angajati, mai exact: un sef serviciu, doi inspectori si trei referenti.

  La partea administrativa se regasesc 3 posturi ocupate si anume: ingrijitor, sofer si arhivar. La asistenta medicala comunitara, sunt 2 posturi, mai exact mediator sanitar si asistent medical. La asistenta medicala pentru unitatile de invatamant sunt doua posturi de medic si asistent medical.

  La Biblioteca orasului Targu Frumos, sunt 4 posturi mai exact: doi bibliotecari, manuitor carte si ingrijitor.  Cresa orasului are 13 angajati: sef centru, infirmier, ingrijitoare, asistent medical, muncitor calificat, spalatoreasa, magazioner si muncitor calificat.

  La piata agroalimentara sunt 5 angajati, mai exact 3 muncitori necalificati, un inspector de specialitate si un sef formatie muncitori. Sala de sport are trei angajati: administrator, un muncitor calificat si un muncitor necalificat.

  Politia locala are un numar de 13 angajati, un sef birou, si 12 politisti locali dintre care cinci asistenti si doi agenti superiori.

  La sectorul de gospodarie comunala – spatii verzi sunt 26 posturi ocupate printre care 4 muncitori calificati, un muncitor necalificat, un magazioner, un paznic, um sef formatie muncitori, un inspector de specialitate si un tehnician.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI