A fost dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru reabilitarea Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Documentul a fost semnat pe 30 octombrie, dupa finalizarea procedurilor de licitatie pentru proiectare si executie.

Investitia va fi realizata de doua societati Ungureanu Trans SRL si Soft Cons Energy SRL, valoarea contractului fiind de peste 2,4 milioane lei. Lucrarile de proiectare trebuie finalizate pana la sfarsitul acestui an iar cele de anvelopare a clădirii, schimbarea tâmplăriei şi acoperişului şi a reţelelor de utilităţi, in maxim 10 luni de zile.

De asemenea vor fi amenajate si căile de acces precum şi terenul din împrejurimi. Costul total al investitiei este de 3.9 milioane lei suma din care doar 334 000 lei vor fi cheltuieli din bugetul local iar diferenţa din fonduri europene.

Primaria Pascani mai are alte 5 proiecte din fonduri europene , in diferite etape de derulare. In total ar fi vorba de investitii de peste 55 milioane de lei, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.

Este vorba despre reabilitarea Palatului Cantacuzino aflat in etapa de studii arheologice, in valoare de 21,7 milioane lei, modernizarea ambulatoriului si a Unitatii de primiri Urgente de la Spitalul de Urgente Pascani, 3 proiecte in valoare totala de peste 13,4 , milioane de lei, modernizarea Gradinitei nr 2 si Cresei nr 1, investitie de cca 5,7 milioane lei, informatizarea serviciilor administrative – 2,6 milioane lei si construirea unei gradinite noi si a unui parc pe terenul din apropierea Parchetului, proiect in valoare de 10,8 milioane lei care urmeaza sa fie intre la evaluare.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider