4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Orașul Târgu Frumos sprijină Crucea Roșie. Cotizație anuală de 10.000 de lei

Orasul Targu Frumos a devenit membru sustinator a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania – filiala Iasi. In ultima sedinta de Consiliu Local, ce a avut loc la sediul primariei saptamana trecuta, legislativul a votat un proiect de hotarare pentru incheierea unui contract de parteneriat.


Totodata, administratia locala si-a luat angajamentul si pentru o contributie anuala de 10.000 de lei, jumatate din cat au cerut cei de la Crucea Rosie.

De cativa ani buni de zile, in oras exista o filiala a acestei asociatii care organizeaza actiuni caritabile si alte activitati, benefice comunitatii.

De curand, Crucea Rosie a solicitat sprijin si de la autoritatile locale din Pascani. În acest sens a fost trimisa o adresa Consiliului Local, in care se arata ca asociatia are nevoie de sprijinul financiar si implicarea comunităților locale pentru susținerea operațiunilor de asistenta umanitara, in situații de urgență.

De asemenea asociația a solicitat si o cotizația anuală minima, între 20.000 si 30.000 lei. Cererea a fost trimisa deja consilierilor locali si va fi discutata, cel mai probabil, intr-o sedinta de Consiliu.

Menționăm ca organizația are 145 de ani de activitate, pe baza de voluntarariat, fără finanțare de la stat.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow