More

  Oraşul fără coşuri de gunoi

  Array

  Pascaniul aproape ca a ramas fara cosuri de gunoaie. In mai multe zone din oras, sunt foarte putine sau lipsesc cu desavarsire. De vina ar fi tinerii care distrug mobilierul stradal, dar si administratia locala pentru ca nu ia masuri.
  cosuri de gunoi pascani

  Pe strada Crinilor din municipiu, trebuie sa te uiti in zare dupa un cos de gunoi. Pe o distanta de sute de metri sunt doar trei “obiecte” care ar trebui sa mentina zona curata. Oamenii fie merg cu ambalajele in buzunare, fie le arunca pe unde apuca.

  Cativa elevi care merg la scoala pe strada respectiva au vazut de curand cum un cos a disparut peste noapte din zona. Au mai ramas doar cateva in urma furturilor.

  De asemenea, multe dintre ele au fost sparte de tinerii din oras, care se distreaza in timp ce le distrug. Mai multi copii au fost filmati cu ceva timp in urma de camerele de supraveghere cand loveau cu picioarele in cosuri.

  Viceprimarul, Vasile Axinte, face apel la toti pascanenii sa sesizeze autoritatile atunci cand vad ca mobilierul stradal este distrus sau chiar furat.

  De asemenea, a precizat ca pe strazile unde se asfalteaza se vor amplasa si cosuri de gunoi. In zonele unde nu sunt, solicita cetatenilor sa depuna cereri la ghiseul unic sau chiar la el, iar problema va fi rezolvata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp