19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Orăşelul copiilor, în piaţa Casei de Cultură Paşcani

- Advertisement -

Orăşelul copiilor, în piaţa Casei de Cultură Paşcani. În câteva zile, doi oameni de zăpadă, un Moş Crăciun, căsuţe de poveste şi brazi cu leduri vor fi amplasaţi în centrul oraşului. Administraţia locală face apel la cetăţenii oraşului ca obiectele să nu fie distruse.

oamnei de zapada si mos craciun

O să avem un Orăşel al Copiilor în Paşcani. El va fi amenajat în centrul oraşului, în faţa Casei de Cultură „Mihail Sadovenu”. Astfel, în câteva zile, produsele achiziţionate din bani de la bugetul local vor fi amplasate. Momentan au sosit Oamenii de zăpadă şi un Moş Crăciun, cu o înălțime de peste 2 metri. Ei sunt din material cauciucat şi sunt pe aer comprimat.

Pentru ca locaţia să fie amenajată, sunt aşteptate şi cele două căsuţe de poveste cu cerdac şi brazii artificiali din fibră şi cu leduri.

Şi pentru că tot se face Orăşelul Copiilor, cetăţenii oraşului sunt rugaţi, de administraţia locală, să păstreze obiectele ce vor fi amplasate şi locaţia să nu fie distrusă.

Amintim că de câteva zile în centrul oraşului, de la Casa de Cultură se aud colinde, program ce va fi păstrat până la sărbătorile de iarnă.

Pentru achiziţionarea acetora s-au cheltuit 280 lei/buc – baloanele sub formă de om de zăpadă şi Moş Carciun; 640 lei/buc – brad cu înălţimea de 1.80 cm, din fibră şi leduri, 1.399 leu/buc – căsuţa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow