More

  Orăşelul copiilor, în piaţa Casei de Cultură Paşcani

  Array

  Orăşelul copiilor, în piaţa Casei de Cultură Paşcani. În câteva zile, doi oameni de zăpadă, un Moş Crăciun, căsuţe de poveste şi brazi cu leduri vor fi amplasaţi în centrul oraşului. Administraţia locală face apel la cetăţenii oraşului ca obiectele să nu fie distruse.

  oamnei de zapada si mos craciun

  O să avem un Orăşel al Copiilor în Paşcani. El va fi amenajat în centrul oraşului, în faţa Casei de Cultură „Mihail Sadovenu”. Astfel, în câteva zile, produsele achiziţionate din bani de la bugetul local vor fi amplasate. Momentan au sosit Oamenii de zăpadă şi un Moş Crăciun, cu o înălțime de peste 2 metri. Ei sunt din material cauciucat şi sunt pe aer comprimat.

  Pentru ca locaţia să fie amenajată, sunt aşteptate şi cele două căsuţe de poveste cu cerdac şi brazii artificiali din fibră şi cu leduri.

  Şi pentru că tot se face Orăşelul Copiilor, cetăţenii oraşului sunt rugaţi, de administraţia locală, să păstreze obiectele ce vor fi amplasate şi locaţia să nu fie distrusă.

  Amintim că de câteva zile în centrul oraşului, de la Casa de Cultură se aud colinde, program ce va fi păstrat până la sărbătorile de iarnă.

  Pentru achiziţionarea acetora s-au cheltuit 280 lei/buc – baloanele sub formă de om de zăpadă şi Moş Carciun; 640 lei/buc – brad cu înălţimea de 1.80 cm, din fibră şi leduri, 1.399 leu/buc – căsuţa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI