More

  ORARUL de toamnă al curselor de la Aeroportul Iaşi. Planificaţi-vă zborurile

  Array

  Aeroportul îşi schimbă din nou programul. Ultimele curse charter din acest sezon şi-au încetat zborurile, orarul curselor regulate rămânând acelaşi.

  Astfel, cursele Tarom spre Bucureşti au loc de luni până vineri, la orele 6.00, 9.30, 14.20 şi 18.50, lunea existând un zbor suplimentar, la ora 6.35. Retururile sunt programate de luni până vineri la orele 9.05, 13.55, 18.25 şi 22.45, lunea existând un zbor Bucureşti – Iaşi suplimentar, cu aterizarea la ora 21.50. Sâmbăta şi duminica, cursele spre Bucureşti au loc la orele 6.00, 13.10 şi 18.50, cu retururile la 12.45, 18.25 şi 22.45. Atât decolările, cât şi aterizările sunt procesate la terminalul T2.

  Zborurile spre Roma au loc miercurea, vinerea şi duminica la ora 14.50, retururile fiind programate în aceleaşi zile, la ora 20.15.

  Austrian Airlines îşi menţine orarul obişnuit, cursa spre Viena decolând de la Iaşi în toate zilele săptămânii, cu excepţia sâmbetei, la ora 15.55, de la terminalul T1. Zborurile retur aterizează în aceleaşi zile, la 15.20, prelucrarea pasagerilor având loc la terminalul T2.

  Cursa Iaşi – Tel Aviv, cu o frecvenţă bisăptă­mâ­nală, decolează marţea şi vinerea, la ora 6.45, de la terminalul T1, cu returul la ora 14.05, la terminalul T2.

  Spre Torino au loc trei zboruri săptămânal, cu decolarea marţea, joia şi sâmbăta, la ora 15.00, pasagerii urmând să treacă prin terminalul T1. Zborurile retur sunt programate în aceleaşi zile, la ora 20.45, cu procesarea în T2.

  Spre Londra-Luton, avioanele decolează marţea şi sâmbăta la ora 21.35, de la terminalul T1, retururile fiind programate miercurea şi duminica, la ora 4.50, la T2.

  Spre Bologna au loc două curse bisăptămânal, miercurea şi sâmbăta, la ora 7.45, respectiv 8.00, cu retururile în aceleaşi zile, la 13.10, respectiv 13.25. La decolare, procesarea pasagerilor se va face la T1, iar la aterizare, la T2.

  Tot bisăptămânal se zboară şi spre Bergamo, marţea şi sâmbăta, de la ora 19.45. Zborurile retur vor avea loc în aceleaşi zile, la 19.15.

  Spre Treviso, zborurile vor avea loc lunea şi vinerea, la ora 11.25, dinspre Italia aterizându-se la ora 10.55. În cazul zborurilor spre Bergamo şi Treviso, procesarea va fi făcută la decolare la T1, iar la aterizare, la T2.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  Vremea 18 aprilie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi

  Vremea va fi în general închisă şi în cea mai mare parte a ţării cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi. //

  Autorităţile încearcă să retrezească interesul românilor pentru vaccinare: echipe mobile, centre drive-through sau centre la firmele private

  După patru luni de când a început campania de vaccinare, autorităţile schimbă regulile jocului. Cum în ţară vor ajunge milioane de doze de vaccin Pfizer, iar interesul oamenilor pentru imunizare este din ce în ce mai scăzut, de luna viitoare vor exista mai multe modalităţi de vaccinare - echipe mobile, centre drive through şi centre la firme private. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet