27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Ora Pământului. Una dintre cele mai mari inițiative pentru natură din lume

Alătură-te milioanelor de oameni din jurul lumii care își fac vocea auzită, pentru planetă!

Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră. #Connect2Earth

În perioada 24-27 martie 2021, pe lângă gestul simbol pe care îl vom face împreună, te invităm la o serie de worksopuri, pentru a te reconecta cu natura, cu cei dragi și cu tine însuți. Înscrie-te pentru a afla cum să faci fotografii mai bune în natură, cum să ai grijă de plantele de apartament, cum să prepari hrană sănătoasă prețuind resursele locale sau cum să te relaxezi cu Yin & Yang yoga, prin formularul de mai jos pentru a primi link-ul de acces!

Toate worksopurile sunt gratuite și se potrivesc oricui e pasionat de aceste subiecte,  indiferent de nivelul de pregătire. Fiecare durează o oră și se va desfășura online, prin platforma Zoom.

Participă aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow