8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

ORA DE MIȘCARE la o scoala din Pascani

Ora de sport de la o scoala din Pascani s-a transformat in ora de miscare pentru toata suflarea unitatii de invatamant. Astazi, echipati corespunzator, elevii, de la cei mai mici pana la cei din unul an de liceu, alaturi de profesori si de conducerea scolii, au facut miscare. Evenimentul de astazi face parte din cadrul mai multor activitati programate pana pe 6 martie, cu ocazia sarbatorii scolii.

ora de miscare

Curtea scolii Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pascani a devenit neincapatoare de elevi si profesori. Echipati in haine adecvate orei de sport, acestia au ascultat fiecare cuvand spus de profesorul de educatie fizica si sport, Andrei Doroftei si au facut miscare.

La ora de miscare a participat si directorul scolii, profesorul Carmen Apostol. Este nelispita de la actiuni de gen si indeamna pe toti cetatenii sa faca miscare.

Miscare pentru sport a ajuns la a 4 a editie si marcheaza inceputul primaverii. Mai mult, presedintele Consiliului Elevilor de la Liceu anunta si alte activitati, dintre care – scoala alb/rosu, targ de martisoare sau clasa ornata.

Mentionam ca cea mai mare participare la ora de miscare a fost in data de 1 iunie, de Ziua Copilului, pe Stadionul Municipal Pascani, unde au participat sute de pascaneni, dornici sa faca miscare, printre ei s-au numarat si profesori sau viceprimarul orasului Pascani, Vasile Axinte.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow