19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Ora de Biologie altfel la un liceu din Pașcani: Foto

  Ultimele știri

  O oră de Biologie altfel pentru elevii claselor V – VI de la liceul Nicolae Iorga din Paşcani. Timp de câteva ore adolescenţii şi-au verificat cunoştinţele dobândite până acum la Zoologia nevertebratelor în faţa unei colecţii de animale acvatice şi terestre, unele dintre ele exemplare rare sau fosile.

  Timp de o ora zeci de elevi au aflat cum se numesc exponatele din colecţia profesoarei de biologie, dar şi de ce Nautilius are corpul moale, modul de nutritive al nevertebratelor dar şi tehnicile de apărare folosite de animalele acvatice şi nu numai.

  Nu au lipsit însă nici provocările. Cei mici au fost provocaţi să recunoască un animal și să spună cam ce ştiu despre el sau grupa din care face parte.

  Menţionăm că în perioada 18 – 22 aprilie la şcolile din Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău se desfăşoară diferite activităţi extracurriculare ce au ca scop antrenarea elevilor în diferite acţiuni menite să le dezvolte abilităţile practice.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet