27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Opriţi tăierea copacilor. Toaletare cu drujba, fără milă

- Advertisement -

Scene greu de înţeles în centrul Paşcaniului. Zeci de copaci au rămas fără coroană în urma aşa zisei acţiuni de toaletare desfăşurată de muncitorii de la Gospodăria Comunală. Înarmaţi cu drujbe ei au tăiat fără milă toate crengile pe motiv că aşa au cerut păşcănenii şi pentru că arborii ar fi bătrâni.

Acţiunea a fost avizată şi de inspectorul de mediu fără ca un specialist în domeniu să îi supravegheze. Din acest motiv copacii cu coroane frumoase la umbra cărora se răcoreau păşcănenii în timpul verii arată acum ca într-un film de groază. Când a văzut imaginile viceprimarul municipiului a cerut sistarea acţiunii de toaletare.

Şeful Serviciului de Gospodărie Comunală este convins că toaletarea copacilor s-a făcut corect. El a spus că aşa s-a procedat şi până acum iar crengile au crescut la loc. Totuşi pe timpul administraţiei Crăciunescu mai mult copaci tăiaţi s-au uscat. Şi păşcănenii spun că muncitorii cu drujba au tăiat prea mult din coroanele copacilor. Arată rău şi sunt îngrijoraţi pentru aerul din oraş.

Menţionăm că numai în aceste zile din toaletarea copacilor s-au strâns câteva remorci de material lemnos. El va fi împărţit asistaţilor social, celor care au solicitat ajutoare de încălzire.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow