6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Opozitia solicita canalizare si asfalt in suburbii, trotuare in oras. Nu votam bugetul daca nu sunt aprobate amendamentele! -VIDEO

Consilierii locali din PSD au solicitat completarea listei de investitii precum si a proiectului de buget propuse de primar pentru anul in curs. Amendamentele au fost prezentate in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc pe 19 ianuarie a.c. , apoi cererea a fost inregistrata la Primarie.

Consilierul Dumitru Pantazi a precizat ca din excedentul inregistrat anul trecut trebuie bugetate si alocate de urgenta sumele necesare realizarii studiilor si proiectelor pentru extinderea retelelor de canalizare in suburbii, a colo unde operatorul de apa si canalizare, prin proiectul din fonduri europene, va realiza doar magistralele de canalizare. Este vorba in principal de suburbiile Lunca si Blagesti.

De asemenea, social democratii solicita realizarea, in regim de urgenta, a proiectelor necesare pentru asfaltarea unor strazi, in oras si cele cinci suburbii si amenajarea de trotuare pe strazile care nu sunt cuprinse in proiectele de modernizare.

In acelasi context, social democratii pascaneni au spus ca vor solicita majorarea bugetului pentru Asistenta Sociala si pentru ca familiile cu probleme sa primeasca de Craciun si de Paste tichete sociale.


Priivitor la propunerile PSD, primarul municipiului Pascani a admis ca ar putea fi aprobate si de consilierii PNL, dupa ce vor fi analizate.

Proiectul de buget si lista de investitii ale municipiului Pascani ar urma sa fie supuse aprobarii in sedinta de pe 31 ianuarie a.c. Consilierii PSD au anuntat ca nu vor vota proiectele daca nu vor fi acceptate amendamentele propuse.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow