22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Oportunităţi pentru tineri în timpul liber

  Ultimele știri

  Tinerii din Târgu Frumos au la dispoziţie un centru de voluntariat unde pot desfăşurat tot felul de activităţi de dezvoltare personală. Sunt aşteptate să participe la jocuri de creativitate şi spontanietate, sau la cercul povestitorilor cât mai multe persoane care vor să-şi facă prieteni noi sau să devină buni oratori.

  tg frumos voluntari

  Să ne lipsim pentru câteva ore de tabletă sau calculator şi să dăm curs invitaţie făcute de voluntarii de la un centru din Târgu Frumos care organizează zeci de activităţi pentru toate gusturile. Ei au pus la dispoziţie un program pentru fiecare zi din săptămâna iar doritorii sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentele menite să-i ajute în dezvoltarea personală şi profesională. (Luni – vineri orele 15.00 – 17.00)

  Astfel, luni începând cu orele 15.00 tinerii sunt aşteptaţi la atelierul de jocuri – şah, scrabble, remi, Dixit, Catan, Jenga, Activity, activităţi ce ajută la dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipa, creativitatea şi spontaneitatea.

  Ziua de marţi este dedicată cercului povestitorilor. Tinerii au ales prin diferite metode de educaţie nonformală, precum story-telling, cafeneaua publică, improvizaţie, pentru ca cei care au teamă de a vorbi în public să scape de ea şi să devină buni oratori.

  Şi cum sportul este prea puţin abordat de tineri, voluntarii s-au gândit să acorde o zi pentru el. Este vorba de ziua de miercuri, atunci când se va practica fotbal sau baschet dar se vor purta discuţii şi despre alimentaţie sănătoasă. De asemenea vor fi organizate întâlniri cu profesori de sport şi pasionaţi de mişcare.

  Joi este ziua dedicată cursurilor de engleză. La acest atelier vei putea să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de a comunica în limba engleză prin metode de educaţie non-formală. Iar vineri – Jocuri de dezvoltare personală. Acest atelier te va ajută să dobândeşti mai multă încredere în tine, îţi vei face prieteni noi şi îţi vei petrece timpul liber într-un mod productiv.

  În 2015, Asociaţia a organizat peste 150 de evenimente în cadrul proiectului “Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos” şi a lansat un al doilea centru la Clubul Copiilor din oraş.

  Centrul de Voluntariat Târgu Frumos este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet