8.7 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Oportunităţi de angajare la Prefectură şi Consiliul Judeţean

angajare

Pascanenii care se află în căutarea unui loc de muncă au şansa să ocupe unul din posturile puse la bătaie în instituţiile publice.

Prefectura a scos la concurs un post de consilier din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice. Locul de muncă este pe durată nedeterminată, postul fiind vacant în cadrul Prefecturii. Persoanele interesate pot să-şi depună dosarele şi cererile de înscriere până pe 15 noiembrie. Comisia de concurs va organiza selecţia dosarelor pe 20 noiembrie, proba scrisă a concursului urmând să aibă loc pe data de 17 decembrie. Candidaţii care vor fi admişi după examenul scris vor da un interviu pe 19 decembrie. Condiţiile de selecţie nu sunt foarte restrictive. Conducerea Prefecturii caută o persoană cu studii superioare, cu o vechime în muncă de cinci ani şi cunoştinţe de operare PC la nivel mediu. Lista completă a actelor solicitate la dosar poate fi consultată pe site-ul Prefecturii.

Şi Consiliul Judeţean caută să recruteze un consilier asistent în cadrul Direcţiei Proiecte şi Dezvoltare Durabilă-Serviciul Programe şi Strategii. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare, să cunoască limba franceză la nivel de utilizator independent atestat prin certificat şi să aibă vechime de minimum un an în specialitatea studiilor. Şefii de la CJ vor primi dosarele candidaţilor până pe 20 noiembrie şi vor organiza proba scrisă pe 2 decembrie.

Alte angajări vor avea loc la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. Instituţia caută să ocupe două posturi vacante, de consilier şi de referent în cadrul Compartimentului administrare drumuri şi patrimoniu. Persoanele interesate pot să-şi depună dosarele la sediul direcţiei până pe 28 noiembrie, proba scrisă a concursului urmând să fie organizată pe 12 decembrie.

 

Sursa: ZiaruldeIasi.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

Lemnele de foc s-ar putea ieftini. TVA-ul ar putea fi redus la 5%

Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al...

Bilanț îngrijorător după o săptămână de școală. Zeci de elevi și profesori din județ confirmați cu virusul COVID 19

Bilant ingrijorator dupa numai o saptamana de scoala cu prezenta fizica. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

Orașul Hârlău, localitățile Pârcovaci și Maxut (parțial) rămân fără apă joi

Lucrări de igienizarea a rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI