1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

„Domnilor profesori, cu dragoste”: Premii de excelenta pentru 30 de dascali din Pascani – VIDEO

Profesorii care au predat limba si literatura romana la scolile din Pascani, dar au iesit la pensie de cativa ani, au fost premiati in ziua de vineri, 25 octombrie in cadrul evenimentului “Domnilor profesori, cu dragoste”. Manifestarea a inceput in jurul orei 17.00, in sala Arcadia cu vernisajul expozitiei “Resedinte imobiliare din Romania” si vernisajul expoziției de pictură „CONFESIUNI” a doamnei Rodica Postolache.

Apoi, rand pe rand, cei 30 de profesori de romana au primit flori, diplome si un plic cu bani drept recunostinta pentru intreaga activitate profesionala. La eveniment a participat si primarul Dumitru Pantazi, cel care a inmanat premiile dascalilor.
La manifestarea culturala, aflata la cea de-a 7 a editie, a fost invitat special pascaneanca Daniela Palade Teodorescu, redactor sef la revista Avantaje.

dl profesori 2
Momentul artistic, ce a durat mai bine de o ora, a fost asigurat de actrita si cantareata de muzica jazz Irina Sarbu, acompaniaata de catre fratii Ciprian si Tudor Parghel.

dl profesori 1

Profesorii premiați au fost Viochița Bursuc, Neculai Buruiană, Coca Ciopraga, Roza Cojocaru, Cornelia Coman, Damian Cornea, Olga Crețu, Claudia Ghiocel Culbec, Alexandrina Dominte, Gabriela Dreptu, Livia Dreptu, Simona Grecu, Dorina Ilade, Vasile Ilade, Tatiana Isache, Elena Neamțu, Magdalena Nica, Petrea Pavel, Simona Plaiu, Ecaterina Podoleanu, Valeria Pop, Raicu Preutu, Tatiana Radu, Ana Răileanu, Elisabeta Suliță, Aurica Tăbăranu, Valeria Vapirovschi, Eugenia Vârlan și Victor Vârlan.

 

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Consiliului Local si a Primariei Pascani. 

ziaruloriont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow