8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Olimpici pe țară la chimie

Trei elevi de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu ” din Pașcani s-au calificat pentru etapa națională a olimpiadei de chimie, care va avea loc în perioada 5-11 aprilie, la Galaţi.
Este vorba de doi elevi de liceu și unul de gimnaziu: Pintilie Victor, din clasa a VIII, Enache Bogdan și Cornea Liviu, elevi în clasa a XI.
Nu doar cei trei elevi s-au remarcat la nivel de județ, de la aceeași școală încă doi elevi au obținut mențiuni, iar aceste rezultate sunt de amintit, deoarece înafară de câteva școli consacrate din Iași, nu au fost obținute astfel de rezultate de la o singură școală, la nivel de județ.
Mențiunile au primit elevii de clasa a XI, Pădurariu Florin și Petriuc Elena, îndrumați de profesorii Otilia Pintilie și Rangu Daniela.
Rezultatele lordeosebite se datorează în mare parte, pregătirii profesorului coordonator, Otilia Pintilie, unul dintre premianți fiind chiar fiul ei, elev în clasa a opta.

În fiecare an și la această disciplină se obțin rezultate frumoase la olimpiade și concursuri școlare, însă anul aceste faptul că trei elevi de la aceeași școală s-au calificat la faza națională, reprezintă un real succes, datorat atât elevilor participanți, cât și profesorilor îndrumători.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow