22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Olimpici la Națională

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
creditfix.ro
elefant.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
answear.ro
vivacredit.ro
credius.ro

Ultimele știri


Olimpici la Limba Franceză pe judeţ. Este vorba de un elev din clasa a VII din comuna Heleșteni care a obţinut 94,5 de puncte la faza judeţeană a competiţiei, reuşind astfel să se califice la etapa naţională. Filip Jitărescu spune că rezultatul a fost o surpriză plăcută pentru el. Adolescentul se pregăteşte pentru olimpiadă încă de la începutul anului şcolar, făcându-ne şi o demonstraţie în acest sens.
Vezi material video în cadrul ştirilor infobit.

Profesorul coordonator, care este şi diriginta băiatului spune că pasiunea elevului pentru Limba Franceză este din familie, mama sa predând această materie în şcoală în urmă cu mulți ani. De asemeni, şi o soră de-a lui Filip a obţinut premii importante la concursuri de Limba Franceză.

Şi o elevă de la Miron Costin va reprezenta judeţul la Olimpiada de Limba Franceză – etapa naţională. Lucia Maria Mertic este elevă în clasa a IX a şi a obţinut locul I pe judeţ cu 95 de puncte.

Adolescenta spune că pasiunea pentru Limba Franceză este de când avea 4 ani. Fata crede că idea sa de eseu la care a obţinut punctaj maxim – 50 a reprezentat o pondere importantă la rezultat.

Amintim că etapa naţională a olimpiadei va avea loc în perioada 18 – 22 aprilie la Piatra Neamţ.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI