17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Olimpiada sportului pascanean in acest weekend. Vezi ce competitii sunt si cum te poti inscrie

cupe

Eveniment sportiv in premiera la Pascani, organizat de Clubul Sportiv Municipal in parteneriat cu Primaria Municipiului Pascani si Consiliul Local, duminica 9 iunie, incepand cu ora 9.00 la Baza Sportiva.

Este vorba despre o serie de competitii dedicate in special tinerilor, intr-un eveniment denumit “Olimpiada Sportului Pascanean”. Mai exact, vor fi competitii de fotbal, atletism, sah, handbal, tenis de camp, tenis de masa.

Competitia de fotbal va avea loc pe stadionul Siretul din complexul sportiv CSM, si sunt invitate toate scolile din municipiu si comunele arondate, cu precizarea ca tinerii sa se incadreze in grupele de varsta nascuti in perioada 1996-1998, iar sistemul de joc va fi 7+1.

Competitia de handbal este dedicata fetelor, si aici sunt invitate toate unitatile de invatamant din Pascani si comunele arondate, cu specificatia ca se pot inscrie doar clasele V-VI.

Concursul de atletism este dedicat atat fetelor cat si baietilor, si este structurat pe 2 grupe de varsta, 2002-2003 si 2004-2006. Tinerii se vor intrece pe pista de alergare a Stadionului Municipal, in probele de: 50 m viteza, 300 m si 600 m rezistenta.

Competitia de tenis de camp, va avea loc pe terenul de tenis din spatele Blocului Moldova si este structurata pe 2 grupe de varsta 14-18 ani si 18-30 ani,

Pentru inscrieri il puteti contacta pe Bogdan Vladeanu la nr de telefon: 0758 919 014.

Concursurile de tenis de masa si sah vor avea loc in holul salii municipale de sport, la aceste doua competitii urmand a se stabili cati participanti sunt si ce grupe de varsta vor fi.

Pentru inscriei la celelalte competitii, puteti lua legatura cu reprezentantii Clubului Sportiv Municipal la numerele de telefon 0232/762111 sau 0748/211276.

Mentionam ca, in cadrul evenimentului va avea loc si un meci demonstrativ de rugby pe terenul municipal, intre CSM Pascani si CS Poli Unirea Iasi.

La finalul competitiilor va avea loc si o festivitate de premiere, unde tinerii vor primi medalii, diplome dar si sume de bani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow