22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Olimpiada de idei, la Târgu Frumos

elefant.ro
elefant.ro
credius.ro
fashiondays.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
answear.ro

Ultimele știri

În perioada 21-31 martie, vă invităm să participaţi la Olimpiada de Evenimente, etapa locală. Competiţia îşi propune să premieze cele mai bune idei de evenimente şi să susţină participarea activă a cetăţenilor în viaţa comunităţii.

Pentru a participa, vă rugăm să completaţi acest formular:http://goo.gl/forms/dwdga7f57y, cu ideea voastră de eveniment. Termenul limită pentru completarea formularului este 20 martie.

După completarea formularului, un facilitator al Asociaţiei ASIRYS vă va contacta pentru a discuta ideea şi a implementa evenimentul. Nu e suficient doar să propuneţi un eveniment, ci trebuie să-l şi implementaţi în perioada 21-31 martie 2016.

Persoana care va obţine cel mai mare punctaj, în urma implementării şi evaluării evenimentului, va câştiga un loc în tabăra de planificare strategică organizată în perioada 11-17 aprilie, în Munţii Apuseni. Toate costurile sunt asigurate de Asociaţia ASIRYS prin Granturile SEE 2009-2014.

Evenimentele pot aborda orice temă, orice domeniu, orice structură. Olimpiada este deschisă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 35 de ani, din Tîrgu Frumos şi zonele limitrofe.

Aici: https://goo.gl/iRGHFG puteţi vizualiza lista cu evenimentele organizate de voluntarii şi partenerii asociaţiei în cadrul celor două centre de voluntariat.

Criteriile de evaluare ale evenimentelor înscrise la olimpiadă, sunt:
– creativitatea,
– numărul de participanţi,
– calitatea organizării.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI