9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Olariu, sesizare la DNA si ISC, despre constructiile ilegale ale primarului

- Advertisement -

Afacerile primarului Pascaniului au ajuns in atentia institutiilor de control ale statului. Inspectoratul de Stat in Constructii a fost sesizat pentru a verifica constructiile edificate in mod ilegal de una dintre societatile lui Marius Pintilie -foto, pe domeniul public. De asemenea procurorii DNA au fost informati ca societatea edilului a ocupat abuziv si detine fara plata mai multe suprafete de teren din domeniul public, fara contract de inchiriere sau concesiune.

Sesizarile au fost inainte de consilierul local`Sorin Olariu, la inceputul acestei saptameni.

`Olariu a atras atentia ca ilegalitatile sesizate au fost constatate si consemnate de reprezentanti ai Primariei si Politia Locala, inca din anul 2010 si ca primarul nu a luat nici o masura pentru recuperarea terenurilor si a prejudiciilor. In schimb alte persoane fizice sau juridice depistate cu probleme similare au fost sanctionate.

Mentionam ca anul trecut, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marius Pintilie a spus ca rezolvarea acestei probleme nu este o prioritate. De atunci el a refuzat sa mai raspunda la intrebarile adresata de BIT TV privitor la acest subiect.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow