More

  Olariu candideaza la Primarie si vrea cel putin trei consilieri

  PMP Pascani va avea candidati proprii la alegerile locale din acest an, atat pentru Primarie cat si pentru Consiliul Local. Anuntul a fost facut chiar de presedintele organizatiei, consilierul local Sorin Olariu, in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”. El a precizat ca va fi greu de realizat o alianta cu liberalii din cauza atacurilor la adresa sa din partea unor consilieri din opozitie, iar cu PSD, doar daca cele doua formatiuni politice vor avea o intelegere la nivel national.

  Olariu estimeaza ca la alegerile locale din acest an, PMP Pascani poate castiga cel putin trei mandate de consilier si chiar functia de viceprimar. Asta deoarece alesul local se bucura de notorietate si o perceptie buna in randul cetatenilor. Consilierul popular a initiat mai multe proiecte de interes public, majoritatea dintre ele fiind aprobate si s-a implicat in numeroase activitati de voluntariat.
  In acelasi context presedintele PMP Pascani a mai spus ca doreste ca viitorul legislativ locala sa fie mult mai colorat si echilibrat, fara ca nici o formatiune politica nu nu detina majoritatea. O astfel de situatie ar duce la o mai buna comunicare intre executiv si legislativ si chiar intre consilieri, pentru sustinerea si aprobarea proiectelor importante, dar si pentru alegerea viceprimarului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet