More

  Oficiul Postal Harlau a implinit 140 de ani

  Array

  oficiul postal harlau poza

  Momente festive la Oficiul Postal din Harlau care a implinit pe data de 22 februarie 2013, 140 ani de cand si-a deschis usile pentru cetateni.

  Dirigintele postei din Harlau, Florin Micutelu, spune ca anagajatii Oficiului vor monta o placa memoriala la primul sediu al institutiei, care va fi dezveli de zilele orasului Harlau, ce vor avea loc in perioada 6-7 mai.

  Locatia actuala a oficiului Postal nu este aceeasi pe care a avut-o acum 140 de ani, sediul functionand pana in anii 90’ pe actuala locatie a Muzeului Vinului si Viei.

  Oficiul din Harlau a fost infiintat printre primele 20 de oficii din tara in anul 1873, iar in momentul de fata deserveste unei populatii de aproximativ 20 000 de locuitori, din orasul Harlau cat si din comunele invecinate.

  Cetatenii din Harlau, s-au aratat multumiti de activitatea oficiului Postal, in special de faptul ca primesc la timp pensiile si corespondenta.

  Mentionam ca, actualmente Oficiul din Harlau are 15 angajati pe toata zona Harlaului, dintre care 7 factori postali, iar restul de 8 persoane sunt oficiali si casieri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet