More

  Oficiul Postal Harlau a implinit 140 de ani

  Array

  oficiul postal harlau poza

  Momente festive la Oficiul Postal din Harlau care a implinit pe data de 22 februarie 2013, 140 ani de cand si-a deschis usile pentru cetateni.

  Dirigintele postei din Harlau, Florin Micutelu, spune ca anagajatii Oficiului vor monta o placa memoriala la primul sediu al institutiei, care va fi dezveli de zilele orasului Harlau, ce vor avea loc in perioada 6-7 mai.

  Locatia actuala a oficiului Postal nu este aceeasi pe care a avut-o acum 140 de ani, sediul functionand pana in anii 90’ pe actuala locatie a Muzeului Vinului si Viei.

  Oficiul din Harlau a fost infiintat printre primele 20 de oficii din tara in anul 1873, iar in momentul de fata deserveste unei populatii de aproximativ 20 000 de locuitori, din orasul Harlau cat si din comunele invecinate.

  Cetatenii din Harlau, s-au aratat multumiti de activitatea oficiului Postal, in special de faptul ca primesc la timp pensiile si corespondenta.

  Mentionam ca, actualmente Oficiul din Harlau are 15 angajati pe toata zona Harlaului, dintre care 7 factori postali, iar restul de 8 persoane sunt oficiali si casieri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sarbatori fara cadouri pentru copii. Mos Craciun, pus in carantina de consilierii PNL si Pro Romania

  Copiii pascaneni nu vor primi, in acest an, cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Daca in anii trecuti au fost organizate mai multe...

  Pășcănenii își pot achita taxele și impozitele online, prin intermediul platformei ghiseul.ro

  Pascanenii isi vor putea achita taxele si impozitele locale online. Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Pascani, autoritatile locale...

  Căutări timp de cinci ore în albia unui râu din Pârcovaci pentru găsirea unei bărbat dat disparut

  Politistii fac eforturi in continuare pe a-l gasi pe barbatul de 37 de ani din satul Parcovaci, dat disparut de mai bine de o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI