24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Oferte pentru Revelion

Oferte pentru Revelion

În câteva zile sărbătorile ne bat la ușă, iar mulți au ales să petreacă Crăciunul alături de familie și prieteni, iar pentru Revelion s-au gândit deja la munte, vin fiert și schi. Cei care vor ceva tradițional au ocazia să meragă în Maramureș unde vor avea parte și de spectacolul de sfârșit de an. Pentru cei care vor să plece departe de țară o pot face, prețul bietelor fiind accesibile acum cât mai sunt disponibile locuri.

Mai multe informații în cadrul știrilor INFOBIT.

Agențiile de turism vin cu sute de oferte pentru cei care doresc să petreacă Revelionul departe de casă. Sunt variante și pentru zona de munte din apropierea Pașcaniului, dar și în Maramureș sau centrul țării. Peste tot se oferă masă festivă pentru petrecerea de Revelion, iar hotelurile care au în dotare saună sau săli de gimnastică, le pun la dispoziția clienților. Pentru un sejur de 4 nopți de trebuie să scoateți din buzunar peste o mie de lei, de persoană.

Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre an în afara țării, aveți la dispoziție mai multe locații de vis. De pe listă nu lipsește Italia, Polonia, Germania și chiar Bulgaria unde oaspeții deja au pregătit totul pentru un sejur de neuitat, de la masă, cazare până la târgurile de sărbători și pârtii. Prețurile pornesc de la aproape 200 de euro.

Agențiile de turism pregătesc pachete pentru toate gusturile și buzunarele la cererea clientului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow