1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Oferte pentru cei care iubesc copiii și caută un loc de muncă

copii-centru-de-zi2

Educator, psiholog sau asistent medical, acestea sunt doar cateva dintre cele peste 30 de posturi disponibile pentru cei care doresc sa lucreze intr-un centru de plasament, centru de zi sau chiar la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi. Concursul este programat pentru data de 18 noiembrie a.c., iar doritorii isi pot depune cererile de inscriere, insotite de toate actele necesare la sediul institutiei, la Serviciul de Resurese Umane, pana la data de 21 octombrie.

Pentru majoritatea angajaţilor se cer studii medii sau postliceale, doar în vederea ocupării funcţiei de asistent social, psiholog şi educator fiind necesare studiile superioare. Locurile vacante sunt si la institutiile aflate in subordinea Directiei din Pascani, Targu Frumos si Harlau. Acestea sunt pentru Centrul Zonal Paşcani – psiholog, C.S.”Sf. Neculai” Paşcani – educator, pentru C.S.S.C. Tg. Frumos – educator si supraveghetor noapte, iar pentru C.I.A. Hîrlău – asistent medical si infirmier.
Dosarul candidaţilor trebuie să conţină: cerere de înscriere, însoţită de CV, copie buletin, copie după capitolul din carnetul de muncă ce reflectă activitatea desfăşurată, adeverinţă de la medicul de familie, copii după actele de studii şi calificare şi cazier sau declaraţie pe propria răspundere privind antecedentele penale. Actele se depun la sediul DGASPC Iaşi, situat pe str. Vasile Lupu, nr. 57A, la Serviciul Resurse Umane, până la data menţionată. Pentru informaţii suplimentare, ieşenii pot apela 0332/407.790.

Date suplimenatre gasiti aici

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow