15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Oferte la Târgul de Turism al României

- Advertisement -

Peste 220 de companii îi invită pe români să facă „Ocolul lumii” în patru zile la Târgul de Turism al României (TTR), care se va desfăşura în perioada 12-15 noiembrie la Romexpo. Evenimentul promovează atracţii turistice care includ turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

La cea de 34 -a ediţie a Târgului de Turism al României un număr de 16 ţări îşi promovează zonele şi obiectivele turistice atractive. De pe lista nu lipsesc țările – Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, România, Tanzania, Ungaria.

Una dintre cele mai căutate ţări unde românii vor să-şi petreacă concendiul la vară este Grecia. Cei care îşi rezervă vacanţa pentru la anu de pe acum vor beneficia de numeroase reduceri dar şi suprinze din partea touroperatorilor.

În acelaşi timp, pe parcursul celor patru zile de târg, ROMEXPO devine pentru vizitatorii specialişti locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri în turism, în scopul reînnoirii şi fidelizării relaţiilor existente cu partenerii tradiţionali. Păşcănenii pot profita de ofertele Târgului şi dacă vin în agenţiile de turism. Mai multe detalalii AICI.

Suprafaţa de expunere la această ediţie este de peste 7.500 de metri pătraţi.

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ), în calitate de partener strategic, al Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), precum şi al Camerelor de Comerţ şi Industrie din România. La această ediţie, Bulgaria şi Palestina vin cu participări oficiale la Târgul de Turism al României.

În perioada 12-15 noiembrie, concomitent cu Târgul de Turism al României, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, are loc şi Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante — ROMHOTEL. Preţul biletului de intrare este de 10 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow