17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Oferte greu de refuzat la Târgul Naţional de Turism

foto_3_plaja_thassos_bun

 

Cei care nu au timp sa se deplaseze la Targul de Turism care are loc la Bucuresti, incepand de astazi, 14 martie  si pana la sfarsitul spatamanii, 17 martie, pot cumpara ofertele si de la agentiile de turism din Municipiu. Vorbim despre agentiile care au contracte cu marii operatori care isi prezinta ofertele in aceste zile in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.

In cele patru zile, operatorii au pregatit super oferte, cu reduceri la cazare sau transport pentru sejururile din Grecia, Bulgaria, dar si Turcia. Reducerile ajung si pana la suta la suta pentru taxele de aeroport sau excursii optionale gratuite pentru insulele grecesti si Turcia. De exemplu, cumperi un sejur in Turcia si primesti gratuit un concediu in Grecia. O alta super ofera este sejur de la 1 euro si reduceri de 90 % la vacante. Pachetele la pret de 1 euro includ sapte zile de cazare la o vila de trei stele in Grecia (Corfu, Paralia Katerini, Thassos), fara transport, care se plateste separat. Drumul cu autocarul pana la destinatie variaza in jur de 70 de euro de persoana, dus – intors cu plecare din Bacau.

Cumperi Turcia si
primesti cadou
un concediu în Grecia !
Perioada ofertei: 14-17 martie
Cumperi acum un sejur pentru perioada iunie – septembrie la unul din urmatoarele 4 hoteluri din Kusadasi, Turcia: Atlantique Holiday, Arora, Pigalle Beach, Vista Hill si primesti gratuit un sejur in Grecia la sfarsit de septembrie in insulele Corfu sau Thassos, pe Riviera Olimpului sau in Halkidiki.
Oferta valabila pentru transport cu autocarul sau individual.
Oferta limitata la 90 de locuri!
Detalii in agentiile Biroul de Turism!

Plăteşti doar 1 euro
pentru un sejur în Grecia!

Doar 200 locuri disponibile pentru vile si apartamente din insulele Corfu sau Thassos, din Halkidiki sau de pe Riviera Olimpului.
Sejur de 4 sau 7 nopti cazare la pretul de 1 euro, in perioada 26 aprilie-17 mai sau pe 29 septembrie. Transport autocar obligatoriu, oferta valabila in perioada 14-17 martie!
Pentru lista vilelor din promotie, perioadele exacte si alte detalii va asteptam in agentiile Biroului de Turism din Pascani, Tg. Frumos si Tg. Neamt!
90 % reducere la cazare !
Grecia de la 11 euro/sejur de 7 nopti

Super-oferta pentru 5 vile din insulele Corfu si Thassos si Hotel Sun din Halkidiki: sejururi de 7 sau 9 nopti cazare cu tarife cuprinse între 11 si 15 euro. Datele de plecare sunt cuprinse între 1 mai (Vacanta de Paste) si 22 mai 2013. Transport obligatoriu cu autocarul, oferta valabila in perioada 14-17 martie, in limita locurilor disponibile. Detalii la agentiile Biroului de Turism Pascani (sediul nou, vizavi de Posta Deal), Tg. Frumos si Tg. Neamt.

Pleci in vacanta…
transport gratuit !
Bulgaria, insule grecesti

Transport gratuit pentru concedii in Bulgaria, cu autocarul. Transport gratuit cu autocarul si pentru sejururi (7 nopti cazare) in insulele Kefalonia (4 hoteluri), Lefkada (7 hoteluri) si Thassos (peste 10 hoteluri si vile, cu exceptia Vila Fhilipos), cu plecari 12, 19 sau 22 mai 2013. Oferta speciala valabila pentru perioada 14-17 martie, in limita locurilor disponibile.
In plus, in cele 4 zile mentionate, 50% reducere la transport – oferta valabila pentru orice data de plecare pentru alte zeci de hoteluri din Halkidiki, Riviera Olimpului sau Muntenegru.
Detalii la Birourile de Turism.
Super-reduceri Bulgaria !
oferte de pret pentru 7 hoteluri

Platesti acum (intre 14 si 17 martie) doar 50% avans si diferenta o achiti pana la 31.03.2013 si beneficiezi de reduceri suplimentare fata de cele de early-booking sau primesti cadou zile de vacanta, in plus fata de cate ai platit! Hotelurile din oferta sunt: Mena Palace 4*(Sunny Beach), Detelina 3* (Chaika-Nisipurile de Aur), Perla 3*(Nisipurile de Aur), Kavkaz Golden Dune 4*(Sunny Beach), Joya Park 4* (Nisipurile de Aur), Marina Grand Beach 4 * (Nisipurile de Aur), Evrika Beach 4* (Sunny Beach).
Detalii in agentiile Biroul de Turism. ziarulorizont.info

Alte articole