21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Oferte de nerefuzat la Târgul de turism. Aveți ocazia să cumpărați vacanțele de la agențiile din Pașcani

Oferte de nerefuzat la Târgul de turism. Aveți ocazia să cumpărați vacanțele de la agențiile din Pașcani

Târgul de Turism al României de la Romexpo va conduce vizitatorii de joi până duminică în lumea fascinantă a călătoriilor pentru care tour-operatorii vin cu mii de oferte la prețuri speciale, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinații noi pentru seniori. Ofertele sunt tentante în mai toate țările din Europa și nu numai, iar reducerile ajung și până la 50 la sută, valabile numai în perioada târgului. Pentru a nu vă deplasa la București, agențiile din oraș vă așteaptă.

Peste 250 de agenții de turism și tour-operatori din 14 țări cum ar fi Austria, Egipt, Croația, Federația Rusă, Grecia, Israel, Republica Dominicană, România sau Turcia își expun timp de patru zile cele mai frumoase lcouri din țară la cel mai mare târg de turism din România.

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitația orașelor, dar și reduceri pentru destinații exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda sau Bali.

Tour-operatorii au în ofertă vacanțe cu reduceri de până la 50% valabile numai în perioada târgului, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinații noi pentru seniori.

Târgul de Turism al României este organizat și găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare va fi, în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow