19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Oferte de muncă în străinătate – DOC

Locurile de muncă în străinătate pentru români nu se limitează doar la culegători de fructe sau constructori, fiind disponibile o multitudine de posturi pentru persoanele cu specializări și experiență. Astfel în Germania și Norvegia, sunt puse la bătaie locuri de muncă cu salarii ce ajung și la 50.000 de euro pe an, adică peste 4.000 de euro pe lună.

Cele mai multe locuri de munca de acest gen se gasesc in Germania, mai exact 151 de posturi sunt libere în această perioadă. Este vorba despre asistent medical, speciliast IT, dar și în industria alimentară și comerț.

In cele mai multe cazuri, salariile se discuta in timpul interviurilor, dar și în funcție de clasa de impozitare în domeniu.

Si in Irlanda sunt locuri de muncă disponibile. Este vorba despre asistente medicale, ingineri IT si software, dar si medic oftalmolog sau psihiatru.

În funcție de postul de munca vacant, printre cerințe se cere experiență în domeniu, diferite abilități, dar mai ales vorbit – scris în limba engleză. Se oferă bonusuri si asigurari, iar contractul este pe o perioada nedeterminata.

Cei care vor să aplice pentru unul din posturile vacante trebuie să trimită CV-ul și scrisoarea de intenție.

Mai multe informatii in documentul atasat.

Oferte EURES 30.07.2014 1

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow