More

  Oferta pentru patinoar. Consilierii grăbiţi să aprobe parteneriatul

  Proiectul privind amenajarea unui patinoar în centrul Pascaniului, pe timp de iarnă, aprobat cu mare scandal de consilieri are toate şansele să fie realizat. În cursul zilei de ieri s-a finalizat procedura de selecţie de oferte iar Consiliul de Administraţia a dat avizul pentru încheierea unui parteneriat cu firma câştigătoare. A fost depusă o singură ofertă din partea IF Creţu Manole care a fost acceptată.

  Proiectul a fost transmis deja spre aprobare Consiliului Local. Executivul doreşte să rezolve acesta problemă, în regim de urgenţă, într-o şedinţă extraordinară, aşa încât patinoaurul să fie amenajat şi deschis cât mai repede. Prin parteneriatul propus clubul păşcănean pune la dispoziţi terenul primit spre folosinţă din partea administratiei locale iar firma din Piatra Neamţ va amenaja patinoarul.

  Accesul va fi gratuit pentru copii şi părinţi, în anumite zile, iar partenerul clubului are obligaţia să organizeze o serie de activităţi pentru public în perioada sărbătorilor de iarnă. Patinoarul va fi amplasat în parcarea de lângă catedrala din Deal, aflată în construcţie.

   

  Foto: Bogdan Mandric – presedinte CSM Pascani

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Drept la replica, Primaria Pascani

  În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut pe site-ul: www.bittv.info, în data de 8 aprilie 2021, cu titlul: „Primarul Pascaniului...

  A8: Tronsonul Ungheni – Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini

  A8: Tronsonul Ungheni - Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini. //

  Suburbiile Pascaniului, “spații rurale”. Taxa de salubritate ar trebui sa fie la jumatate

  Desi este greu de crezut, cele cinci suburbii ale Pașcaniului sunt declarate spații rurale, nu cartiere urbane ale municipiului. Nu de acum, ci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet