11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Oferta pentru fata care locuieste cu sobolanii

Mai sunt si oameni cu suflet mare. Cazul Mariei, fata care sta in subsolul unui bloc din Pascani a impresionat o femeie din oras, mutata in Bistrita de cativa ani. Aceasta locuieste intr-o vila si ar vrea sa o ia in grija pe tanara, sa ii ofere un acoperis deasupra capului, un loc de munca si mancare.

Maria Stanescu, fata care doarme pe unde apuca si nu are un loc de munca, a impresionat o femeie din Bistrita, de origine din Pascani. Elena Valentina Plesca, de 31 de ani, a vazut cazul tinerei pe ziarul bittv.info si a decis sa dea o mana de ajutor.

Ea locuieste impreuna cu cei trei copii si ar avea nevoie de ajutorul Mariei. Ii va oferi in schimb un acoperis deasupra capului, mancare si salariu.
Elena Plesca urmeaza sa ia legatura cu familia Carolea, cea care a mai ajutat-o pana acum pe tanara orfana, pentru a discuta despre posibilitatea de a o lua pe Maria in Bistrita.
Mentionam ca tanara a crescut intr-un centru de plasament la Halaucesti si de cativa ani a ajuns la Pascani. A stat cu chirie intr-un apartament si avea un loc de munca insa totul s-a naruit rapid. A fost concediata iar locuinta unde a stat, a fost vanduta unor persoane care nu au mai vrut chiriasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow