More

  Oferta educationala pentru anul 2020-2021 la singura scoala si gradinita privata din Pascani

  Singură unitate de învățământ privată din Pașcani își prezintă, la început de an, oferta de studii. Este vorba despre Centrul de Studii European „Ștefan cel Mare”, care a dat startul înscrierilor pentru anul școlar 2020-2021 la cele două componente ale sale : Școala Postliceală Sanitară și Grădiniță Particulară cu Program Prelungit „Yannis&Yasmine”.

  Începând cu dată de 15 ianuarie, persoanele care își doresc o carieră în domeniul sanitar se pot înscrie pentru anul școlar care va începe din toamna, la una din cele trei specializări ale Școlii Postliceale Sanitare: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie sau asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare.

  Se pot înscrie absolvenții de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, indiferent de vârstă.

  Școala dispune de laboratoare și săli de curs dotate la standarde europene, permanent la dispoziția elevilor și cadrelor didactice. Cursanții pot învața de la profesioniștii care activează în domeniu.  Mai mult, viitorii asistenți au posibilități de angajare în străinătate după finalizarea studiilor, printr-o firma partenera a școlii.

  Taxa de școlarizare poate fi plătită în rate. Școală postliceală este acreditată de Ministerul Educației Naționale.

  Pentru înscrieri sau informații, persoanele interesate se pot adresa la secretariatul unității  de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00 sau pot apela numerele de telefon 0232 765 701 sau 0755 048 832

  Totodată, înscrieri se fac și la Grădinița Particulară cu Program Prelungit „Yannis&Yasmine” care funcționează la aceeași locație cu Școală Postliceală, în stradă Plaiesului numărul 16.

  Înființată în anul 2019, grădinița este una modernă, la standarde europene și dispune de două săli de grupa dotate corespunzător nivelului de vârstă, o sala pentru servirea mesei, cabinet medical și un spațiu de joacă în aer liber.

  Grădiniță funcționează și în perioada vacanțelor școlare. Personalul este format din cadre didactice calificate, îngrijitoare pentru fiecare grupa, medic și un asistent medical pe toată perioada programului.

  Persoanele interesate sunt așteptate să viziteze grădinița în fiecare zi de joi, între orele 14:00-17:00, în baza unei programări telefonice la numerele de telefon 0332 566 852 sau 0232 765 701.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ministrul drujbă îi condamnă pe români să-i plătească lenea și prostiile (P)

  Liberalii țin morțiș să aducă România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene. În ultima lună, Comisia Europeană a emis opt decizii de...

  Incendiu devastator in satul Heci. Familie cu trei copii ramasa sub cerul liber

  Un incendiu devastator s-a petrecut in acest sfarsit de saptamana in localitatea Heci din comuna Lespezi. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU)...

  Economica.net: Primele tramvaie noi din București ar putea fi fabricate la Pașcani

  Asocierea Electroputere VFU Pașcani - Reloc Craiova a câștigat licitația pentru livrarea a 40 de tramvaie noi în București, cu posibilitatea de furnizare a...

  Opinii