22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Ofertă educațională pentru absolvenții de liceu în industria pielăriei

credius.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
answear.ro
elefant.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Reprezentanții universităților au pornit la vânătoare de studenți. Este vorba despre campanii de prezentare a ofertelor educaționale în licee. Astăzi a venit rândul Universității Gh. Asachi din Iași. Cadre universitare și studenți au vorbit viitorilor absolvenți despre admitere, cursuri, viața de student, beneficii și avantaje.

Colegiul “Mihail Sadovenu” din Pașcani a fost astăzi gazda Facultății de Textile, Pielăriei și Managementul Industrial din Iași. Elevii din clasa a XII a au fost informați și au pus întrebări despre tot ce înseamnă viața de student. De la cursuri, până la programe Erasmus sau condițiile de cazare.

Și dacă vă gândiți cum este viața de student, acum aveți ocazia să o probați din timpul liceului. Facultățile au dezvoltat mai multe programe printre care și „Liceeni pentru o zi”. Mai exact sunt trei zile de cazare, cursuri dar și participări la evenimentele în care sunt implicați studenții.

Mai multe informații găsiți pe site-ul http://www.tpmi.tuiasi.ro/ acolo unde puteți face și un tur virtual al laboratoarelor, salilor de curs, terenurile de sport, salile de fitness sau de masa.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI