13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Ofertă bogată de locuri de muncă, în ţările europene (DOC)

Oferta generoasa pentru locuitorii judetului Iasi care vor sa lucreze cu acte intr-o tara europeana. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a actualizat lista cu locuri de munca din Belgia, Germania, Franta, Irlanda si altele. Puteti lucra cu salarii de cateva mii de euro, ca asistent medical, electrician, programator sau administrator de sistem.

 

Daca vreti sa incepeti o viata noua in strainatate, puteti alege din cele peste 1.000 de locuri de munca platite bine in tarile din U.E. . Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a postat zilele trecute lista cu joburile disponibile  in 11 state europene. De exemplu, germanii angajeaza asistent medical cu un salariu de peste 2.000 de euro brut in primii 2 ani de contract. Tot ei, cauta tehnician in domeniul electric, frezor sau programator.

In Italia, sunt peste 200 de locuri de munca pe diferite domenii de activitate. Potrivit ofertei EURES, italienii cauta si ei asistenti medicali, a caror salarii pleaca de la 12 lire brut pe ora. Candidatii trebuie sa aiba studii de specialitate, pot fi cu experienta sau fara si trebuie sa isi depuna un CV in limba engleza. Sunt mai multe oferte, de la angajatori diferiti, care expira atat in luna martie, mai sau chiar la sfarsitul anului.

Salarii mari sunt si in Marea Britanie, unde se cauta ingrijitori pentru persoane, platiti cu 2.000 de lire brut pe luna. In aceasta tara, sunt disponibile peste 150 de locuri de munca, majoritatea in domeniul sanitar.

Cele mai multe joburi sunt in Portugalia, 300. Se cauta culegatori de zmeura, femei si barbati, pentru munca sezoniera. Muncitorii vor avea o perioada de proba de 15 zile si vor trebui sa culeaga cel putin 4 kg/ora. Salariul este de pana la 700 de euro pe luna, cu tot cu prime.

Lista completa o puteti vedea pe site-ul bittv.info iar informaţii suplimentare puteti obtine la sediul agentiei din str. Cucu, nr.1, Iasi.

Oferte Eures 08.02.2017 by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow