More

  Ocupatia de baza a unui minor din Stolniceni-Prajescu era furtul din locuinte

  Array

  Un minor din Stolniceni Prajescu a dat mai multe spargeri de la care a scapat de cele mai multe ori basma curata. Pana intr-o zi cand a trebuit sa le recunoasca pe toate.

  Este vorba despre Florin Tarlea de 15 ani din Stolniceni-Prajescu, care este autorul mai multor furturi din locuinte. In perioada august-octombrie 2012, a spart 3 locuinte de pe raza comunei. La primul furt a sustras 1000 de lei si 1 telefon mobil, la a doua casa a luat tot suma de 1000 de lei si un ceas de mana, iar la al treilea furt a luat plita de pe soba. Tinta tanarului o reprezentau casele ale caror proprietari erau fie plecati la munca campului, fie plecat din tara.

  Tanarul nu merge la scoala si vine dintr-o familie dezorganizata. Cu banii furati a mers si a jucat la pacanele iar restul produselor le-a vandut.

  Minorului i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat si urmeaza a fi expertizat iar in functie de rezultatul acesteia se vor lua masurile legale ce se impun.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp