16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

OCOLIŢI STRADA GĂRII, ÎN ACEST WEEKEND. ESTE ÎNCHISĂ PENTRU ASFALTARE

Dacă sunteţi şofer, ocoliţi strada Gării din Paşcani, timp de două zile. Este recomandarea făcută de reprezentanţii administratiei locale pe motiv că astăzi şi sâmbăta se va lucra intens pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare până în zona Depoului CFR. În acest sens circulaţia va fi închisă pe anumite segmente de drum.
Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare însă pe tronsoanele 1 şi doi până la intersecţia cu strada Vatră. Acolo au fost finalizate lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare şi branşamentele solicitate de locuitorii din zonă. Pentru început va fi turnat primul strat iar dacă timpul va permite investiţia ar urma să fie finalizata până la sfârşitul acestui an. Totodată vor fi modernizate trotuarele cu borduri şi pavele.
Valoarea contractului de investiţii este de 5,7 milioane de lei, majoritatea lucrărilor urmând să fie decontate din fonduri guvernamentale. De la bugetul local vor fi alocaţi peste 120.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow