More

  OCOLIŢI STRADA GĂRII, ÎN ACEST WEEKEND. ESTE ÎNCHISĂ PENTRU ASFALTARE

  Dacă sunteţi şofer, ocoliţi strada Gării din Paşcani, timp de două zile. Este recomandarea făcută de reprezentanţii administratiei locale pe motiv că astăzi şi sâmbăta se va lucra intens pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare până în zona Depoului CFR. În acest sens circulaţia va fi închisă pe anumite segmente de drum.
  Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare însă pe tronsoanele 1 şi doi până la intersecţia cu strada Vatră. Acolo au fost finalizate lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare şi branşamentele solicitate de locuitorii din zonă. Pentru început va fi turnat primul strat iar dacă timpul va permite investiţia ar urma să fie finalizata până la sfârşitul acestui an. Totodată vor fi modernizate trotuarele cu borduri şi pavele.
  Valoarea contractului de investiţii este de 5,7 milioane de lei, majoritatea lucrărilor urmând să fie decontate din fonduri guvernamentale. De la bugetul local vor fi alocaţi peste 120.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Prima tranșă de vaccin Johnson & Johnson a ajuns în România

  Prima tranșă de vaccin Johnson & Johnson a ajuns în România. //

  Informare meteorologică valabilă până vineri în toată țara: frig, ploi și vânt

  Reprezentanții ANM au transmis o informare meteorologică valabilă pentru întreaga țară. Până vineri dimineața vremea va fi foarte rece, vor fi ploi și va bate vântul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet