10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Veste buna pentru viitorii soferi: Cei care trec de proba teoretica vor putea sustine proba practica de mai multe ori

Veste buna pentru viitorii soferi. Candidatii declarati „admis” la proba teoretica vor putea sustine proba practica de mai multe ori. Mai precis, ei vor trebui sa plateasca doar o taxa de examinare si cateva ore de conducere in plus, fara a mai trece din nou pe la proba teoretica.

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat vineri in Monitorul Oficial. Practic, asta inseamna ca, daca vor trece cu succes de proba teoretica, aceste persoane vor putea sustine proba practica de mai multe ori, daca o pica.

In momentul de fata, cei care sunt declarati „respins” la testarea practica sunt nevoiti ca dupa 15 zile sa mearga sa sustina din nou proba teoretica si sa mai astepte aproximativ 4 saptamani pentru a putea fi examinati din nou.

Mentionam ca dupa 5 octombrie, candidatii declarati «respins» la proba practica pot fi programati pentru sustinerea unei noi probe dupa o perioada de cel putin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare si prezentarea dovezii care atesta efectuarea a cel putin sase ore suplimentare de pregatire practica intr-o scoala de conducatori auto autorizata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow