More

  Oaspeti de peste hotare la Scoala Gastesti odata cu debutul unui proiect international

  Array

  Scoala din Gastesti a avut astazi, 18 octombrie vizitatori internationali, datorita faptului ca aici se desfasoara un proiect Comenius Multilateral intitulat “O alimentatie sanatoasa pentru o dezvoltare durabila”.

  Astazi, au venit la Gastesti coordonatorii de proiect din fiecare tara implicata, pentru a stabili orarul mobilitatilor si modul de evaluare al rezultatelor proiectului. Tot astazi, s-a decis felul in care va avea loc comunicarea si care va fi logo-ul acestui proiect.

  Proiectul propune o alimentatie sanatoasa si un stil de viata sanatos. Se doreste implicarea tinerilor in activitati precum evitarea sedentarismului, promovarea produselor si traditiilor locale. Se mai doreste cultivarea ideii de consum al produselor de pe plan local prin demonstrarea faptului ca produsele isi pierd din valoarea nutritionala odata cu transportul pe distante lungi.

  Elevii si paritnii vor primi chestionare, iar in functie de raspunsurile din aceste chestionare se vor face echipe de implementare a modalitatilor stilului de viata.

  Acest proiect se intinde pe o perioada de 2 ani scolari, 2012 – 2014, fiind un parteneriat intre scoli din Romania, Italia, Spania, Turcia si Polonia.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet