More

  Oamenii străzii evacuați de polițiștii locali. Și-au făcut adăpost sub scara unui bloc

  Array

  Patru oameni ai strazii din Pascani, care si-au facut adapost intr-o scara de bloc din zona Deal, au fost evacuati de politistii locali. Actiunea a avut loc in urma sesizarilor facute de locatarii din apropiere. Asta pentru ca zona s-a transformat intr-un focar de infectie.
  politia locala

  Azi, dis-de-dimineata, politistii locali impreuna cu o echipa de la Gospodaria Comunala din Pascani au fost pe strada Horia, la blocul F3, pentru a-i evacua pe patru oameni ai strazii, care si-a facut un adapost provizoriu sub scara de la intrare. Locatarii din zona au facut foarte multe sesizari la Primaria Pascani pentru a lua masuri, deoarece locul se transformase intr-un focar de infectie.

  DSC02134

  Peturi, saltele, haine, mobila si multe alte resturi au fost incarcate in remorca unui tractor si duse la gunoi.
  Doi dintre cei care locuiau acolo au plecat, insa altii doi si-au mutat lucrurile ramase intr-o masina parasita din apropierea blocului. O echipa BIT TV, i-au gasit in timp ce beau vin dintr-o sticla.

  roxana si sorin

  Roxana Imbrea de 34 ani si Sorin Prisecaru de 54 ani au spus ca nu au unde sa locuiasca si ca proprietarul masinii i-a lasat sa transforme vehiculul lui, in casa.

  De fapt, masina care nu poate fi incuiata, apartine unui barbat care a plecat de foarte mult timp in strainatate. Daca intr-un timp cat mai scurt, proprietarul nu vine sa isi ia vehiculul de acolo, el va fi considerat abandonat si ridicat de pe domeniul public.
  politia locala1

  Seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaiei, a luat legatura si cu asistentii sociali de la Primaria Pascani pentru a-i identifica pe cei patru oameni. In evidentelele serviciului public, toti au locuinta, in Stolniceni-Prajescu si in oras, astfel ca au fost indrumati la domiciliu.

  Mentionam ca cele patru persoane au stat in adapostul de sub scara blocului ani la rand.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI